Билетите в продажба от днес

Публикувано на пт, 16 февр. 2018
207 четения

Билетите за домакинските мачове на “Етър” вече ще се продават от самия клуб, съобщи административният директор на “виолетовите” Страцимир Тинчев. Досега те се продаваха от ОП “Спортни имоти” и съответно средствата влизаха в общината. От петък сутринта билетите ще са в продажба, а цената им остава непроменена.
“Предварителната продажба е от петък сутринта в офиса на “Етър”, като отново могат да се купят и в офиса на “Спортни имоти” на стадиона. В деня на мача продажбата на двете каси пред стадиона започва от 11 ч. Призовавам хората да не чакат последния момент и да правят опашки пред касите.
По решение на ръководството на клуба, съобразено с общинската управа начело с г-н Панов, които много ни помагат, цената на билетите остава същата – 8 лв. стандартна и 4 лв. за пенсионери, ученици и студенти, които трябва да представят съответен документ”, заяви Страцимир Тинчев.
“Очаквам през пролетта “Етър” да се представи на ниво и да постигне целите, които сме си поставили. Призоваваме всички хора да ни помагат с каквото могат. Отворени сме към всякакви инициативи и ако някой иска да помага, нека се отзове”, добави спортно-техническият директор Стефан Атанасов.
Паркингът пред стадиона със заповед на кмета ще е затворен от 8 ч. сутринта в събота до приключване на мача. “Молим хората, които си паркират автомобилите тук, да ги преместят. Призоваваме футболната общественост да дойде на мача, да помогне на отбора, на клуба, за да могат нещата да се случват както искаме”, заявиха от ръководството на “Етър”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново