Без изявления в “Етър” преди есенното дерби със “Спартак” (Пл)

Публикувано на чт, 9 окт. 2014
294 четения

От “Етър” ще запазят пълно мълчание преди предстоящото дерби със “Спартак” (Плевен), което решава първото място през есенния полусезон. Двата отбора се срещат в събота от 16:00 ч. в Плевен.
От клуба обявиха, че до мача няма да има никакви изявления за медиите – нито от ръководството, нито от треньорския щаб или футболистите, за да не се нагнетява напрежение и да се запази спокойствие преди важния двубой.
“Спартак” води с 5 точки аванс в челото пред втория в класирането “Етър” и евентуална победа в Плевен ще върне интригата в битката за влизане в “Б” група.
Наказани футболисти има и в двата отбора преди дербито. За домакините 1 мач пропуска защитникът Кристиян Григоров, а за етърци ще липсват наказаният за 3 срещи нападател Тодор Колев и за 1 мач Венци Димитров.
Така единственият вариант за вратарския пост остава младият Ивайло Петков, а за групата ще бъде извикан втори вратар от юношеския тим. Контузените Иван Петков, Калоян Ангелов и Николай Петров се възстановяват, а дали ще са готови за игра ще стане ясно непосредствено преди мача.
Етърци ще разчитат на сериозна подкрепа от своята публика от трибуните на градския стадион в Плевен. Организиран е безплатен превоз за дербито на есенния полусезон. От клуба са отпуснати два автобуса всички желаещи да гледат възловия мач, съобщиха от Фенклуб “Етър”. Сборният пункт е на стадион “Ивайло” в 12:00 ч. в събота, а тръгването е в 12:30 ч. От Фенклуба призоваха за подкрепа към “виолетовия” тим в най-важния му мач за сезона.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново