Бакеро и Лъчо Танев пратили Мане в “Етър”

Публикувано на чт, 25 ян. 2018
227 четения

Легендата на “Барселона” и пръв приятел навремето на Стоичков – Хосе-Мария Бакеро, е в основата на идването на Аласана Мане в “Етър”, освен безспорните заслуги на мениджъра Лъчезар Танев.
“За идването на Мане от “Барселона” под наем в “Етър” основни “виновници” са Бакеро и Лъчо Танев. Младежът тепърва ще прави подготовка, но го пуснах за малко, за да усети нещата. Като се подготви, в лицето на Мане ще имаме много здрава конкуренция в средата на терена”, заяви главният мениджър на етърци Красимир Балъков.
Той поясни защо не е разчитал в мача на тарана Бадара, бранителя Яни Пехливанов и втория вратар Денис Григич. “Алиуне Бадара има болка в бедрото, дадохме му почивка, но в следващия мач ще е на линия. Яни Пехливанов е на легло от 4 дни и на антибиотици и не можех да разчитам на него, вторият вратар Денис Григич също имаше проблеми”, коментира Бала.
Бившият плеймекър отново повтори, че резултатите в проверките не го интересуват. “Независимо срещу кого играем, резултатите нямат значение, за мен важно е как играе отборът. В третата седмица от подготовката сме и сега ще е най-тежко, дано нямаме контузени играчи. Доволен съм от желанието и себераздаването в мача и изпълнението на тактическите задачи.
“Лех” не е никак случаен отбор, борят се за титлата в Полша, освен това са и напред с подготовката. Стана много добра контрола, през втората част малко нарушихме организацията в играта и се видя, че сме далеч от тях. Много имаме да работим, но старание имаше от всички момчета и съм много доволен. За мен най-важното е футболистите да се подготвят по най-добрия начин и да изпълняват това, което изисквам”, заяви след мача срещу “Лех” Красимир Балъков.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново