Александър Томаш излиза срещу бившия си тим “Локо” (ГО)

Публикувано на пт, 4 Ное. 2016
155 четения

Горнооряховският “Локомотив” гостува на “Верея” в мач от 13-ия кръг на Първа лига. Двата отбора са съседи в класирането и водят борба за оцеляване – старозагорци са на 11-о място с 12 т., а “железничарите” – на следващата позиция с 11 точки. Поради провеждането на президентски избори, мачът е изтеглен за петък и е с начален час 13:00 ч.
Любопитното е, че начело на “Верея” е младият специалист Александър Томаш, който миналия сезон бе начело на горнооряховския тим.
Сериозна санкция бе наложена на колегата му – настоящия старши треньор на “железничарите” Иван Колев. Той бе глобен с 1000 лв. от Дисциплинарната комисия на БФС за нарушение на чл. 4 от ДП на основание чл. 6, ал. 7 от Дисциплинарния правилник. Това стана защото Съдийската комисия към БФС сезира официално комисия “Етика и Феърплей” и “Треньорска комисия” за интервю, дадено от Иван Колев, в което той коментира съдийството.
Ръководството на ОФК “Локомотив” (ГО) отправи молба към бизнесмените и работодателите в Горна Оряховица да освободят желаещите да посетят срещата, която е с огромна важност за отбора.
Горнооряховци по програма имат две поредни гостувания, тъй като това е последният есенен кръг, но след него предстоят 6 мача от втория дял на първенството. Така след гостуването на “Верея” и паузата заради националния отбор локомотивци на 21 ноември играят в Бургас срещу “Нефтохимик”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново