Александър Димитров остава начело на “Локо” (ГО)

Публикувано на чт, 4 ян. 2018
230 четения

Треньорът на “Локо” (ГО) Александър Димитров обяви, че остава в “Локомотив”.
“На всички е известно, че ни напуснаха доста футболисти с опит в елита. Оказахме се с финансови задължения и ограничен бюджет. Въпреки всичко мога да кажа, че поставихме нелоша основа, на която да стъпим. Необходими са ни няколко нови попълнения. Не е тайна, че селекцията върви трудно.
Искаме да променим стратегията на заплащането в “Локо” (ГО). Плащаме възнаграждение като на учител или на общопрактикуващ лекар, но играчите ще имат възможност сами да заработят парите си. Но сумите трябва да бъдат заработени с постигане на целите, не да ги даваме предварително на ръка. Миналата година прахосахме много пари в Първа лига, а не изпълнихме целите!”, каза Димитров.
Той подчерта, че може да развие качествата на играчите на “Локомотив”. “Ивайло Тодоров играе все по-добре, Мариян Иванов израсна доста и се вижда класата му, рестартирахме кариерата на Деян Христов, много добре заиграха Якуб Идризов, Кристиян Димитров и младоците Веселин Любомиров и Георги Чукалов. Който иска да се развива, да дойде в Горна Оряховица”, призова Сашо Димитров.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново