30 гола във втория ден на турнира

Публикувано на чт, 11 ян. 2018
161 четения

Куп голове паднаха във втория ден на зимния турнир по футбол в ДКС “В. Левски”. “Епъл” (Джулюница) разби с 10:3 “Победа” (Кесарево). Още през първата част джулюнчани, за които играят няколко футболисти от школата на “Етър 1924”, водеха с убедителното 8:1. Точни за “Епъл” бяха Даниел Димитров и Димитър Цонев по три пъти, Николай Николаев и Цветомир Додуров по два пъти. За тима от Кесарево се разписаха Мартин Иванов и Борис Миланов (2).
Също резултатен, но далеч по-оспорван бе мачът между “Янтра” (Драганово) и “Илстрой”, завършил 5:3. Мартин Йорданов и Благовест Ангелов до почивката дадоха аванс на победителите, но в началото на втората част “Илстрой” изравни, като във вратата на Ивелин Бонев се разписаха Иван Шишманов и Станимир Генов. Отново “Янтра” дръпна с 4:2 с попадения на Илиян Трифонов и Иван Радоев, пак Иван Шишманов намали, но с нов гол на Илко Трифонов дойде победата с 5:3.
“Табако трейд” бе категоричен срещу “Билдинг къмпани”, като взе победата с 6:1. За отбора от Полски Тръмбеш, в който са играчи на третодивизионния “Янтра”, се отчетоха Тихомир Антонов, Борислав Иванов (два), Михаил Кулов, Красен Славчев и Калоян Илиев, а за великотърновци почетен гол вкара Пламен Тонев.
Първото равенство в турнира направиха “Ветеран турист” и “Стима”. Двубоят завърши без победител, като попаденията за 1:1 паднаха в края му. Танер Халилов изведе “Стима” напред в 32-ата минута, в последната 40-ата Ивалин Генов измъкна точката за “ветераните туристи”.

Програмата днес:
17.00 Мастър Пик – Старите приятели
18.00 Ивайло – Амфора
19.00 Лайтс – Болярите
20.00 Ив Комерс – Водстрой

Анатоли ПЕТРОВ
сн. архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново