25 играчи тренират с “Етър”, обявиха програмата

Публикувано на пн, 15 ян. 2018
290 четения

Отборът на “Етър” продължава подготовката си на лагера в Дряново. 25 футболисти тренират в момента с “виолетовите”, като сред тях на проби е само немският вратар Денис Григич. Новите попълнения до момента са три – Георги Пашов, Даниел Младенов и Душан Младенович.
В края на миналата седмица “Етър” се раздели официално със защитника Веселин Минев (на снимката). Договорът на Минев с клуба бе разтрогнат по взаимно съгласие. На този етап други напуснали, освен шестимата обявени досега, няма.
Спортно-техническата комисия на БФС обяви пълната програма до края на редовния сезон в Първа професионална лига. Мачът “Етър” – “Септември” ще открие пролетния полусезон. Двубоят е на 17 февруари, събота, от 13:00 ч. на стадион “Ивайло”. Следващата събота, 24 февруари, “виолетовите” гостуват на “Берое”. В странен ден – още във вторник, 27-и, им предстои срещу “Черно море” в работния ден от 15:00 ч.
Предстоящите им две гостувания на ЦСКА и “Левски” са в следващите две съботи от 17:30 ч., съответно на 3 и 10 март.
“Етър” закрива и редовния сезон – на 18 март, неделя, от 18:15 ч. на стадион “Ивайло” на електрическо осветление.
След изиграването на тези 6 кръга, отборите ще бъдат разделени на първа шестица и втора осмица, като тези от долната половина ще бъдат разпределени в две групи. В сряда от 11:30 ч. на стадион “Ивайло” главният мениджър Красимир Балъков ще даде пресконференция, на която ще бъде отчетен първият етап от подготовката и ще обяви програмата за лагера в Анталия, както и евентуалните нови попълнения.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново