2 титли и 10 медала за “Браун Тим” от държавното по ориентиране

Публикувано на чт, 22 юни 2017
137 четения

Два златни, четири сребърни и четири бронзови медала спечелиха състезателите на “Браун Тим” на държавното първенство по спортно ориентиране за момчета и момичета от 12 до 18 г., мъже и жени от 35 до 75 г. Подрастващите се състезаваха на спринт, дълга дистанция и щафета, а мъжете и жените на спринт, средна и дълга дистанция.
Марин Марков стана шампион на дълга дистанция и е втори на средна в група Мъже-40. Красимир Рашков спечели златен медал на дълга дистанция в група Мъже-40. Председателят на клуба Николай Димитров се класира втори на дълга и трети на средна дистанция в група Мъже-35. Безапелационен победител в трите дисциплини стана Кирил Николов – Дизела от “Вариант 5”.
В същата група Калин Пенчев е четвърти на средна и пети на дълга дистанция. При жените в тази възрастова група Стефания Димитрова се окичи със сребро на дълга и бронз на средна дистанция. Димитър Димитров е втори на спринт, трети на средна и четвърти на дълга дистанция при Ветерани-55. Петя Димитрова е трета на средна дистанция в група Жени-45, Маргарита Тодорова е четвърта. При момичета до 12 г. Дария Стаменова е четвърта на дълга дистанция, Лора Гугучкова е шеста. От “Трапезица 1954” Елица Атанасова е пета на дълга дистанция и седма в спринта. Великотърновката Русалина Стефанова завоюва бронзови медали на спринт и дълга дистанция и е четвърта на средна при Жени-55.
При щафетите 12-годишните момичета на “Браун Тим” са пети, а девойките до 18 г. – шести. Стартовете на държавното първенство важаха и за купа “Варненско лято”, където класирането бе оформено от трите дисциплини. Венцислав Трифонов “Браун Тим” е втори в елита при мъжете. Димитър Димитров втори в група Мъже-55, Петя Димитрова е трета при Жени-45, а Русалина Стефанова при 55-годишните дами.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново