15 играчи картотекира “Локо” (ГО), осем са с професионални договори

Публикувано на чт, 31 юли 2014
541 четения

Горнооряховският “Локомотив” е картотекирал до момента 15 играчи, от тях осем са с професионални договори. Професионален статут ще получат само Атанас Фиданин, Антоний Балъков, Явор Генчев, Любомир Генчев, Йордан Апостолов, Атанас Димитров, Мариян Иванов и Илия Карапетров, съобщи президентът на клуба Бончо Генчев. Първите четирима от тях са от стария състав, останалите дойдоха през това лято.
Всички останали футболисти ще бъдат с аматьорски договори. В петък “Локомотив” отново има дата за картотекиране на играчи за предстоящото първенство на “Б” група, което стартира в събота. Очаква се до тогава да стане ясно кои от дошлите на проби състезатели остават и кои си тръгват. Групата, която трябва да бъде оформена, ще бъде максимум от 25 играчи, уточни Бончо Генчев.
Все още върху новите екипи няма изписани лога на рекламодатели. Готов е обаче регламентът за стойността на рекламните позиции, като най-атрактивната е оценена на 60 000 лева. В момента се водят паралелно разговори с няколко фирми за спонсорство. С нови екипи ще бъдат облечени и всички отбори от детско-юношеската школа. Пред финализиране е договор със сериозна местна компания, която е изявила готовност да бъде официален спонсор на подрастващите.
Охранителната фирма “Делта Гард” и полицията ще се грижат за сигурността на стадион “Локомотив” по време на срещите за първенство. Досега само частната фирма следеше за поведението на феновете.
След пауза от десет години “Локо” (ГО) ще изиграе първия си мач в професионалния футбол в събота, когато от 18:00 ч. приема състава на “Пирин” (Разлог). “Надяваме се да стартираме с победа в първенството и да зарадваме нашата публика”, добави Бончо Генчев.
Анатоли ПЕТРОВ, сн. авторът 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново