10-годишните момчета на “Етър-64” четвърти на зоновия финал

Публикувано на пт, 20 май 2016
490 четения

Престижното 4-о място взеха 10-годишните момчета на ХК “Етър-64” с треньор Даниела Коцева в първенството на хандбална зона “Мизия”. Великотърновци се класираха за зоновия финал, който се проведе в Плевен. Домакините превърнаха финалния турнир в празник, който бе много интересен за участниците и бе посветен на 10-ата годишнина на ХК “Шугар” (Плевен).
В крайна сметка етърци се наредиха сред първите четири отбора в зона “Мизия”. Първи стана “Шугър” (Пл), втори “Дунав” (Белене), трети “Левски” (Левски), а четвърти “Етър-64”.
“Доволна съм от представянето на момчетата. Другите отбори тренират от първи клас, докато нашите са събрани отскоро. Представянето ни бе успешно, догодина продължаваме с нови сили”, коментира треньорката Даниела Коцева. От клуба благодариха за съдействието и разбирането на директора на СОУ “Емилиян Станев” Кина Котларска.
Медали за четвъртото място, грамота и специален плакет получиха за участието си в Плевен момчетата на ХК “Етър-64”.
Представителният отбор на “Етър-64” пък е на победа от шампионската титла на страната. Възпитаничките на Йонка Генчева в неделя гостуват за втори финален мач в Свиленград на местния отбор. Срещата е от 15:00 ч., съдии са Г. Дойчинов и Юл. Горецов. При победа “виолетовите” ще спечелят деветата си титла. Ако обаче се стигне до трети мач, той ще е на 28-29 май във В. Търново.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново