Жителите на Първомайци към кандидатите на ГЕРБ: Вярваме ви и очакваме да продължите започнатото

Публикувано на вт, 24 окт. 2023
118 четения

В Първомайци дадоха пример как децата трябва да бъдат учени на активен живот с игри, спорт и забавления на открито. Още по-хубавото е, че в игрите се включиха и родителите на малчуганите и всички заедно се забавляваха по време на спортен празник. Кандидатът за кмет на селото Ясен Янков, който е основният организатор на празника заяви, че това ще се превърне в традиция. Освен новите мултифункционални игрища, където се проведе спортният празник, в селото са изградени три детски площадки и една фитнес зона с уреди и тенис на маса.
След завършване на канализационната и водопроводната мрежа в Първомайци на 100% ще кандидатстване по европейски програми, от държавен и местен бюджет за асфалтиране и преасфалтиране на улиците, увери кандидатът, който вече 16 години управлява селото. Сред приоритетите на Ясен Янков за следващия мандат са изграждане на нова тротоарна мрежа и ремонт на старата. Ще търсим подходящи програми, по които да финансираме санирането на сградите на ДГ „Здравец“ и ОУ „Елин Пелин“. Предвидили сме също и изграждане на достъпна среда за трудноподвижни и хора с увреждания до сградите на здравната служба, пощата, НЧ “Иван Вазов” и кметство, сподели на среща с хората от селото Ясен Янков. Заедно с него бяха и инж. Добромир Добреви кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.
Сигурен съм, че Ясен ще направи, това, което казва, защото той никога не забравя обещанията си и ме преследва докрай, когато трябва да направи нещо за селото си. Казвам го с безкрайно уважение, защото такъв трябва да е кметът на едно населено място – да поставя задачи и да настоява за тяхното изпълнени, увери кандидатът за кмет на Общината инж. Добромир Добрев.
Приключваме мандата с много направени неща, но и много проекти, които ще реализираме в следващите 4 години.
Продължаваме с подобряването на инфраструктурата. Имаме готов проект за още 12 улици, които ще се асфалтират. Проектирали сме подмяна на уличното осветление с енергоспестяващи тела. Подобрява се системата за сметосъбиране с повече съдове за смет. Първомайци е едно от най-активните села и има много желаещи да се включат в новия програмен период за подобряване на въздуха чрез замяна на старите печки с нови уреди, каза още пред жителите на селото инж. Добрев. Имаме ви доверие и очакваме да продължите това, което сте започнали, увериха го хората, които разбира се поставиха и своите искания, задаваха много въпроси, не спестиха и критика. Ние нямаме много възможности да правим големи неща с местните приходи, които са малко и покриват само най-неотложните нужди. Но знаем как и къде да кандидатстваме за финансиране на големи проекти. Имаме вече много отворени врати и ще се възползваме, за да продължим започнатото. Ще успеем, защото сме добър екип, увериха хората от Първомайци кандидатите на ГЕРБ.
Гласувайте на 29 октомври за своето населено място, за отговорни общински съветници и кмет на общината, който ще бъде добър партньор на всички.
С № 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново