За Николай Рашков от първо лице: Петима авторитети в своите области аргументират избора си

Публикувано на пн, 23 окт. 2023
592 четения

Какво обединява лекар, действащ учител, спортист, историк и филолог? Всички те подкрепят Николай Рашков, с номер 16, за кмет на Горна Оряховица.
Кандидатурата на индустриалеца обединява личности с различен професионален път и занимания, които ясно заявяват желанието си за промяна в местната управа.

Защо ще гласувам за Николай Рашков? 

Daniela

“Казвам се Диана Иванова Катцунг (Диана Николичева) и бях учител по немски език и класен ръководител на Николай от 9 до 12 клас в Електротехникума.
Той завърши с много добър успех. Винаги е бил водачът на класа, инициатор на екскурзии и общи занимания. Дължа му единството и добрия климат в класа. Както тогава, така и сега, мога да му се доверя на 100%. Винаги е демонстрирал честност и високи морални ценности.
Познавам го от 1981 година и съм проследила живота му до днес. Каквото започне го довършва докрай.
Той заслужава да получи подкрепата ви, защото няма да ви подведе. Мислете за Николай Рашков като за огън. Той гори в делата си.”

Защо ще гласувам за Николай Рашков? 

Николай(1)

“Аз съм Николай Кожухаров, на 72 години и пенсиониран учител по история. 10 години работих в Електротехникума и преподавах на Николай Рашков. Той беше отличен ученик. Демонстрираше любов към историята и е възпитан в патриотичен дух.
Винаги е бил много активен и всички свои качества от младостта пренесе и в бизнеса.
Винаги демонстрира почит и уважение. До днес ме нарича “учителю”, когато ме срещне.
Особено съм трогнат от делата му към възрастните хора в Горна Оряховица. Инициативата, в който подари очила на пенсионерите в града е много благородна. Аз искам да добавя, че пожелавам те наистина да им помогнат “да виждат”, защото Горна Оряховица има нужда от промяна.
Живеем в железничарски град, в който влакът е композиран. Дали той ще продължи да се движи в същия коловоз или ще премине в друг, зависи от нас.
Горна Оряховица изостава в много отношения. Николай Рашков знае, може и ще направи промяната за хората.”

Защо ще гласувам за Николай Рашков?

Емил-Велев

“Казвам се Емил Велев, футболист, президент на футболен клуб и дългогодишен приятел на Николай.
Той е най-подходящият човек, който може да поеме управлението на Горна Оряховица. Човек с морал. Човек, който държи на думата си и изпълнява облозите, които прави.
Убеден съм, че Николай отново може да върне футбола в града на високо ниво. Знам какви усилия влагаше в местния отбор, когато беше в управителния съвет.
Надявам се хората да преосмислят годините на управление в Горна Оряховица и да подкрепят Николай Рашков.”

Защо ще гласувам за Николай Рашков? 

Емил-офталмолог

Емил Николов, лекар – офталмолог: “Горна Оряховица е град с уникална история и редица постижения на хората в него.
Не може да се отрече, че много е направено за града в миналото, но в последните години нещата боксуват и е факт, че все по-малко са хората, които живеят тук.
Мечтая Горна Оряховица да е град, изпълнен с живот и много хора.
В последните години се натрупаха много проблеми за разрешаване в града, като един от най-яростните критици на негативните явления на комунално ниво се оказа Николай Рашков. Той не само посочва проблемите, но и конкретни пътища за тяхното разрешаване. Той е достатъчно компетентен и образован, за да ги разреши и има характера, волята, всички възможности и нужни качества за това.
Познавам Николай Рашков от много години. Той е честен по природа, открит човек с вродено чувство за справедливост, съпричастен е с проблемите на хората и винаги се е старал да помага на другите.
Одобрявам неговата кандидатура и програмата му за управление, фокусирана върху всичко онова, което е важно, за да може едно семейство да избере Горна Оряховица за свой дом. От първата глътка въздух в живота на всеки – в родилния дом, болницата, преминавайки през възможността за добро образование, за работа и перспективна реализация и да стигнем до желанието на семейство да свие своето гнездо тук.
Всеки един момент от живота трябва да може да се случи по най-добрия начин в нашия град!
Истинско щастие е че именно такъв човек е решил да се кандидатира за кмет на Горна Оряховица.
Нека да го подкрепим!”

Защо ще гласувам за Николай Рашков? 

Петя-Иванова

Петя Иванова, учител: “Градът ни се изправя пред поредните избори, които са от ключово значение, за развитието ни, за съхранението ти ни като общност, за бъдещето на децата ни в следващите четири години.
Заставам зад личността на г-н Николай Рашков, защото в годините е доказал, че е отличен управленец, честен, коректен и упорит човек. Във всяка една сфера има ясна визия за развитието й.
Когато си взел решение да си начело на много хора, си наясно, че не отговаряш само за себе си, а че носиш и огромната отговорност и че работата ти е не да вземаш, а да даваш.
В предизборната кампания видях колко е близо до хората, до болката им, до проблемите и готов на всяка цена да помага и да търси начин за правилно решение.
И както е казал Петко Р.Славейков:
„Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво без корен.”
Гласуването е най- сигурният начин гласа ти да бъде чут!
Моят избор е Николай Рашков!”

loading...
Пътни строежи - Велико Търново