ВМРО откри кампанията и представи листата си от 24 „местни, свестни и известни“

Публикувано на нд, 1 окт. 2023
672 четения

ВМРО-БНД откри предизборната си кампания, като представи листа с 24 имена за общински съветници и кандидати за кметове на Велико Търново, Самоводене и Балван, които определи като доказани личности под формулата „местни, свестни и известни“.
Водач на листата е доц. д-р Милен Михов, който е и кандидат за кмет на Община Велико Търново. „Тук сме хора, които отдавна живеем в този велик град, хора, които сме изградили собствена кариера и присъствие и обичаме В. Търново като национална гордост. Работил съм като общински съветник с трима кметове. И тримата имат заслуга за развитието на града и от тях съм научил много неща. Влизам в тази кампания, защото знам какво е В. Търново, какви са проблемите му и как да бъдат решени. Няма да се уча тепърва на местно самоуправление. Хората в нашата листа познават проблемите в професията си, в квартала си и в общината и точно това е нашата сила – ще ги назоваваме такива, каквито са“, заяви доц. Милен Михов.
Той обяви амбицията си да бъде кмет на цялата общност, който обединява усилията на всички граждани. „Икономическите, екологичните, демографските проблеми не ни поставят в първата половина на общините и това налага извода, че тук живеят умни хора, чийто потенциал обаче не е използван. Кметът на такава община е длъжен да обедини способностите на всички хора. Ще инициираме едно мощно сдружение от четирите областни града В. Търново, Русе, Плевен и Шумен, което да бъде значим фактор за ускорено изграждане на магистралите в Северна България. Ще стартираме процедура за изграждане на индустриална зона във В. Търново. Предлагаме възстановяване на кметство Стария град, сериозна политика по развитието на обществения транспорт. Ще подготвя 4-годишна мандатна инвестиционна програма. Нашата сила и увереност е, че знаем, можем и ще го направим с разум и отговорност“, заяви доц. Милен Михов и изрази убедеността си, че всеки великотърновец може и ще избере отговорно бюлетина ? 4!
Водач на листата е доц. д-р Милен Михов. Втори е Евгени Коев, трета е д-р Юлия Тонкова, четвърти е Деян Куздов. В листата следват инж. полк. Евгени Пенчев, Йордан Грозданов, Николай Цонев, Галина Иванова, проф. Мирослав Гълъбов, инж. Стефан Мъглов, Димитър Радев, Митко Русков, Иван Димов, Таня Георгиева, Тодор Колев, Десислава Стефанова-Филкова, Кирил Станчев, Албена Кръстева, Антон Стойчев, Петко Шатров, Ирина Еневска, Любомир Веселинов, Росен Петков и инж. Явор Живков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново