Венцислав Спирдонов отново оглави общинския фонд „Заедно“

Публикувано на чт, 30 Ное. 2023
304 четения

Председателят на Великотърновски общински съвет Венцислав Спирдонов отново ще е начело на Общински фонд „Заедно“, който беше създаден по негова инициатива и на колегата му Росен Иванов в предишния мандат на местния парламент. Целта на фонда е да подпомага специалисти, които са в трудово или служебно правоотношение, или имат сключен договор за придобиване на квалификация с публична институция, или публично предприятие на територията на общината.
По време на днешното заседание на местния парламент бяха избрани четирима представители в Управителния съвет на фонда за настоящия мандат. Това са Венцислав Спирдонов и Росен Иванов от ГЕРБ-СДС, Валерия Дончева от „БСП за България“ и доц. Соня Будева от „Продължаваме промяната – Демократична България“.
В Управителния съвет влизат и представители на Общината – Росица Димитрова, която е директор на Дирекция „Социални дейности и здравеопазване“, д-р Диляна Вачкова – главен експерт в социалната дирекция и Даниела Данчева – главен счетоводител в Дирекция „Бюджет и финанси“.
Венцислав Спирдонов ще участва и в Националната асоциация на председателите на общински съвети в Република България, реши още местният парламент.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново