“Белене”, “Хемус” и запазването на НВУ са каузите на Николай Илчев

Публикувано на пн, 1 сеп. 2014
576 четения

Николай Илчев и кандидат-депутатите на АБВ подадоха документи в РИК за регистрация на листата.

Политическа партия “Алтернатива за българското възраждане” с водач адвокат Николай Илчев подаде на 29 август в РИК документите за регистрация на листата за 4МИР Велико Търново. Листата е от 12 кандидати, средната им възраст е 37 г. Двама от тях са представители на младежката организация към партията – Елица Тананеева и Десислава Стефанова. “Ние сме хора професионалисти, липсват партийни функционери, в листата са жени и мъже с утвърдени имена, застанали зад каузата “АБВ”, каза Илчев.
Коалиция АБВ има три основни цели в управленската си програма: възстановяване на българската държавност, коренна промяна на политическия модел, предотвратяване на демографския срив и възраждане на нацията. “Личните ми регионални каузи с национално значение, свързани с Великотърновска област, са проектът АЕЦ “Белене”, магистрала “Хемус”, международния път Русе – Свиленград и запазването на Националния военен университет. Цялостната ми работа е насочена в утвърждаването на региона на В.Търново като водещ образователен, туристически, транспортен и комуникационен център. Доказал съм, че държа на каузите, с които се заемам, и работя те да имат резултат”, каза Илчев.
Втори в листата на АБВ е лясковчанинът Пенчо Събев, директор в жп управление в Г. Оряховица. Трети е учителят в Свищов Иван Димитров. Четвъртото място е за Марин Богомилов, председател на Земеделската кооперация в Поликрайще, следва Илка Трифонова, учител в Елена, шести е Милко Стефанов, занимава се с частен бизнес в Стражица.
“Това са първи избори за АБВ и наше задължение е достойно да се представим, залагайки на държавността. Не сме си поставяли за цел един, два или повече мандата. Нашата цел е да стигнем до колкото се може повече от избирателите на Великотърновска област. Ще водим позитивна кампания, насочена към разясняване на основните ни приоритети”, заяви водачът на листата Николай Илчев.
Здравка МАСЛЯНКОВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново