Червените в Горна Оряховица с подписка за разваляне на сделката за ЧЕЗ

Публикувано на пн, 12 Мар. 2018
201 четения

Общинската организация на БСП в Горна Оряховица започна подписка за разваляне сделката за ЧЕЗ България. В офиса на партията в железничарския град вече се събират подписите на всички граждани, които не искат електроразпределителното дружество да бъде продадено при непрозрачна сделка.

„С нашата подписка казваме „Стига!“ на голямото задкулисие. Над 80 % от българите казват, че не са съгласни с тази сделка. Целта ни е управляващите да чуят гласа на народа и да разберат, че час по-скоро трябва да предприемат мерки. Ние искаме държавата решително да се намеси и прекрати унизителната сделка с ЧЕЗ“, призова общинският председател на БСП Огнян Стоянов. Той подчерта, че за да защити националния интерес, държавата трябва да стане собственик на ЕРП-то. Според него държавата трябва да си върне ключовите позиции в енергетиката, здравеопазването и образованието и БСП е единствената партия, която може да го направи. „Нека да покажем, че народът повече няма да търпи подобни своеволия!“, призова Стоянов.

В националната кампания на социалистическата партия участват и народните представители от „БСП за България“, както и местните структури в населените места.

Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново