Свищовлии поставиха пред Явор Божанков въпроса с качеството на въздуха в града

Публикувано на вт, 23 юни 2020
169 четения

Народният представител от “БСП за България” Явор Божанков се срещна в с жители на община Свищов. По време на приемната гражданите поставиха на вниманието на депутата редица въпроси от местно и национално значение. Сред обсъжданите теми бяха качеството на въздухът в града на Щастливеца и контрола, който се упражнява по отношение на замърсяването с фини прахови частици и сероводород.

Друг интересен въпрос, поставен на вниманието на народния представител, беше свързан с пациентите с глутенова ентеропатия и държавната политика, която се води по отношение на тях. Въпросът свързан с т.нар. Дунав мост 3 също вълнува жители на Свищов. Гражданите изтъкнаха, че реализирането на този проект не се изчерпва до местният интерес, а представлява въпрос от национално значение.

„ Поставените от свищовлии въпроси са наистина обосновани. Като народен представител поемам ангажимент да поставя всички питания на вниманието на съответните министерства, за да може всички ние да получим обосновани и конкретни отговори.“ заяви Явор Божанков пред посетителите на приемната.

 

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново