Стилян Найденов, кандидат за кмет на община Велико Търново от „Възраждане“: Опонентите ми наблягат на снимки във Фейсбук, коктейли и изхабени лозунги

Публикувано на чт, 5 окт. 2023
366 четения

В тази кампания не съм наблюдател и анализатор, а кандидат за кмет на Велико Търново, но със съжаление трябва да споделя, че опоненти ми избягват да участват в диалога за бъдещето на града и общината ни, коментира кандидатът за кмет на община Велико Търново Стилян Найденов. Никой, освен мен не е представил предизборна програма, визия за справяне на затлачените с години проблеми и не предлага конкретни решения. Това, което аз и екипът ми от „Възраждане“ предлагаме е нов начин на управление на общината. Поглед и решения, отправени отвъд година-две или един мандат. Смисълът на предизборната кампания не е да си честитим празниците от календара на Организацията на обединените нации, а решения за всяко населено място, квартал и улица. Вместо това получаваме снимки с нови костюми пред знакови места в града и коктейли, или тропане на хора и спортуване за пръв път в живота, допълни още той.
Според Стилян Найденов вдигането на изхабени американски лозунги на местна почва, които освен това бяха използвани преди четири години от друг кандидат за кмет, няма да направи Велико Търново отново „Велико“, защото е „Велико“ от 1965 г. и векове преди това. Това показва единствено политическа и идейна немощ, която „картинките“ в социалните мрежи не прикриват.
Предлагайте решения, участвайте с идеи, критикувайте. Нека кампанията за местната власт бъде от полза за великотърновци.
Ще продължа да давам идеи за нов начин на управление на Велико Търново, за нови отношения между местната власт и жителите на общината ни, дори на някои лениви общински „номенклатури“ да им ги определят като мисли на Карл Фридрих Йеронимус, подчерта кандидатът на „Възраждане“.
На 10 октомври предстои ООН да отбележи Световния ден на психичното здраве. Нека бъдем здрави!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново