Съветническата листа на ГЕРБ работи като постоянно действащ орган по време на кампанията

Публикувано на ср, 4 окт. 2023
247 четения

Copy of Copy of 76 плакат - 2

Кандидатът за кмет на Велико Търново Даниел Панов заедно с кандидатите на ГЕРБ за общински съветници и кметове на населени места обсъдиха проблемите и предложенията, които споделят хората по места в първите работни срещи в кампанията. Освен набелязаните основни приоритети и продължаване на работата по конкретни проекти, пряко засягащи живеещите на територията на общината и в периода на кампанията, екипът на ГЕРБ ще бъде активно действаща структура.
За срещи с граждани ще бъдат постоянно отворени вратите на партийния офис на бул. „България“ ?1. Открита е и телефонна линия за отправяне на предложения и споделяне на важни за жителите на общината въпроси – тел. 0882336302.
Всяка седмица в дискусионен формат екипът на ГЕРБ ще обсъжда впечатления от срещите в хода на кампанията и ще привлича авторитетни експерти по определени теми.
Кандидатите за общински съветници и кметове на кметства са специалисти с ценни професионални качества във всички направления, свързани с компетенциите на местната власт. Това е изключителна възможност този потенциал да бъде използван за градивни предложения, които превръщат предизборната платформа в динамичен инструмент за набелязване на важни перспективни проекти и приоритетна подредба на задачите пред новата местна власт.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново