Проф. Христо Бонджолов, водач на МК “ГЛАС НАРОДЕН”: Гласувайте за Вас! За гражданите. Да се чуе гласът на народа!

Публикувано на пн, 23 окт. 2023
150 четения

Дни преди 29 октомври проф. Христо Бонджолов, водач на листата на МК “ГЛАС НАРОДЕН”, призова великотърновци да упражнят конституционното си право на глас и да излязат пред урните, за да изберат своите представители в местната власт:
(Не)коалицията и (не)сглобката ви призовава да гласувате за когото си искате! Няма значение, все е някой от тях, вече е договорено. Всъщност, няма значение за кого искате да гласувате, важното е те какво са се договорили.
О, минало, незабравимо!
Помните ли как преди, ако искаш да си купиш краставици, трябваше задължително (в пакет) да вземеш и галоши, или обратното? Е, това е. Но не се отчайвайте!
Сега, за разлика от многото избори преди, има за кого да гласувате и няма да бъдете излъгани. Гласувайте за Вас! За гражданите. Да се чуе гласът на народа!
Ако не отидете да гласувате, това ще налее вода в мелницата на тези, които са против Вас. Те само това чакат – да има повече от същото! Нали не искате да ги зарадвате?
Нали не искате да ви унижават? Нали не искате да се срамувате пред децата и внуците за това, че сте го допуснали? Гласувайте!
Утре започва от днес, от мен, от вас, от всички нас, ЗАЕДНО!
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново