Петя Тотева – кандидат за кмет на с. Плаково с ясни цели и високи амбиции

Публикувано на чт, 26 окт. 2023
482 четения

С 392 монтирани осветителни тела и изградено видеонаблюдение Плаково е едно от населените места в община Велико Търново, в което сигурността на жителите е гарантирана. Това дава спокойствие както на възрастните хора, така и на все повечето семейства с малки деца, които избират да живеят в селото.
След 24 години на поста е време да предам управлението на селото на млад и амбициозен човек, каза досегашният кмет на Плаково Петя Кънчева, която откри срещата на жителите на селото с Даниел Панов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ. Панов представи и кандидатката за кмет на Плаково от ГЕРБ – Петя Тотева.
Плаково има с какво да се похвали през последните три мандата. С над 700 000 лева е ремонтиран 5-километровият път за Килифарево, отворен е Център за работа с деца и младежи, извършена е реконструкция на църквата и е монтирано осветление, направени са детска площадка и нова чешма. За съжаление, липсата на бюджет и кризите през последните две години са спрели изпълнението на проекта за ремонт на площада в центъра за 90 000 лева, но всички се надяват и той да бъде реализиран със стабилизиране на положението в страната.
“В Плаково виждаме приемственост и това е добър знак за развитието на селото”, каза Даниел Панов. 42-годишната Петя Тотева е готова да управлява с млад и амбициозен екип. Сред основните ѝ задачи е ремонт на пътя Плаково – Големаните, изграждането на още една детска площадка и кътчета за отдих. Моята летва за развитие на Плаково е високо вдигната и няма да ви разочаровам, каза Тотева.
Даниел Панов представи и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ, дошли да подкрепят кандидатурата на Петя Тотева – Георги Марков, Росица Димитрова, Грета Георгиева и Дончо Досев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново