Новото СДС вече е факт

Публикувано на пт, 22 Февр. 2013
173 четения

Няколко политически партии от център дясно подписаха споразумение за възраждане на Съюза на демократичните сили и се обявиха за реформа на сегашния политически модел, съобщи областният председател на СДС Мирослав Трифонов. Съюзът на демократичните сили, ПП “Обединените земеделци”, Радикалдемократическата партия в България, Българска социалдемократическа партия, Движение “Гергьовден” и Гражданско сдружение “Патриот” приеха основи на обща политическа платформа, която определя политиките и ценностите на новата формация. Ще работим за изхвърляне на провалените политици на прехода от бъдещото развитие на България, заявиха новите сини.
С широк обществен дебат и консенсус трябва да вървим към една съвременна България, която минава през Велико народно събрание и промяна на конституцията, смята Емил Кабаиванов. Според Любен Дилов-син депутатите в парламента не разбират какво им казват хората.
Емил Кабаиванов отрече твърдението, че ГЕРБ са предложили на СДС да оглави служебния кабинет, и посочи, че СДС има за цел да спечели 4-годишен мандат.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново