Над 33 младежки усмивки събраха от партията на Кунева

Публикувано на ср, 17 Апр. 2013
175 четения

Ако някой ви каже, че младите хора не се интересуват от политика и им е все едно дали управляващите са прочели повече от една книга, не приемайте думата му за чиста монета. Точно обратното доказаха всички, творящи бъдещето на България, по време на неофициалната среща с младите великотърновци, която организираха от Движение “България на гражданите”.
33-годишният водач на листата в старопрестолния град Петър Николов остана много приятно изненадан от въпросите, които му задаваха младите хора. Проблеми като високия процент безработица при младежите, издиханията на малкия и среден бизнес, рязкото намаляване на чужди инвестиции бяха обект на разпалена дискусия, а в края на вечерта всички останаха доволни от синхронизацията и чудесния диалог, който се получи.
Младежкият екип на партията с нескрит ентусиазъм организира в рамките на два дена мероприятия, свързани със спорта и културата. В съботния горещ ден младите и амбициозни хора споделиха радостта от спорта в комплекс “Спортно Търново”, където се проведе състезание по футбол на малки вратички, а в неделя страстите бяха утолени в клуб “Мелон” с хубава бира и уникалните музиканти от група “Кову”.
“Да живееш в град като Велико Търново е чест, а да бъдеш млад човек в Търново и да имаш шанса да направиш нещо полезно и приятно за връстниците си, е още по-голяма чест”, споделиха от младия екип на партията. С такива хора и енергия Движение “България на гражданите” гради основите на една по-амбициозна и силна България.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново