Кандидатите за общински съветници от “Общество за нова България”: № 38 в бюлетината е гаранция за професионализъм и едно по-добро бъдеще на Велико Търново

Публикувано на чт, 26 окт. 2023
233 четения

Готови са да започнат работа по своята програма веднага, след като бъдат избрани в местната власт

Кандидатите за общински съветници във Велико Търново от ПП “Общество за нова България” са доволни от това, което успяха да направят по време на предизборната си обиколка. Те се срещнаха с много хора както от Велико Търново, така и от малките населени места. Пред тях имаха възможност да представят своята програма за развитието на общината в следващите четири години, която включва конкретни и реалистични предложения – облагородяване на кварталите и малките населени места, запазване на зелените площи и изграждане на нови паркови пространства и нови улици, пълна прозрачност при възлагане на обществените поръчки, модернизация и ремонт на училищата, изграждане на нова детска градина, нов транспортен план и преустройство на проблемни пътни участъци, както и осигуряване на по-голям брой места за паркиране. Ангажираха се и с осигуряване на достъпна среда за хората с увреждания.
“В листата ни са все хора, успели в своята област – каза водачът на листата с кандидати за общински съветници от “Общество за нова България” Калина Широкова. Нашият номер в бюлетината е 38 и е гаранция за професионализъм и едно по-добро бъдеще за Велико Търново. Готови сме да започнем работа по програмата ни, веднага след като бъдем избрани в местната власт. Срещите с хората ни дадоха увереност, че те ще ни подкрепят, защото искат общината да се управлява от професионалисти. Вярвам, че ще дадат и своя глас за кандидата ни за кмет на село Леденик – Христо Попов.”
31 са кандидати за общински съветници от ПП “Общество за нова България”. Те са изявени представители на бизнеса, правото, науката, културата, спорта и журналистиката. И всички са убедени в едно – че ще работят честно, за да живеем в един още по-добре уреден във всяко отношение град.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново