Инж. Емануил Манолов: “Да служиш на Павликени означава да имаш правилна визия и поглед напред”

Публикувано на чт, 26 окт. 2023
163 четения

Своята кампания на реалистичните и важни послания за бъдещето на Павликени закри инж. Емануил Манолов. Препълнен читалищен салон аплодира своя успешен кмет и кандидатите за общински съветници и кметове на кметства.
Трите мандата начело на Павликени инж. Манолов обобщи с една фраза – вярна служба на Павликенския край. “Да служиш означава да бъдеш честен, всеотдаен и трудолюбив. Да служиш означава да бъдеш способен да водиш и вдъхновяваш другите към по-добри постижения и общи цели. Да служиш означава да се справиш с ограничените ресурси и въпреки това да постигнеш резултати. Да служиш означава да имаш правилна визия и поглед напред; да знаеш дългосрочните възможности, но и последиците от всяко свое решение. Днес ви призовавам да ме подкрепите и да продължи моята вярна служба на Павликенския край и неговите хубави хора!”, призова кметът.
С притча се обърна председателят на БСП – Павликени, Христо Кавалски. “Една народна мъдрост гласи, че кораба го клатят само онези, които не умеят да управляват. “Корабът” на община Павликени 12 години има умел капитан – нашият кмет инж. Емануил Манолов. Уверен съм, че този кораб ще продължи уверено във вярната посока с високо вдигнати платна, а вятърът и енергията ще бъдете вие, нашите съграждани”, каза вторият в листата.
Безрезервна подкрепа към всички кандидати от “БСП за България” изрази и Весела Лечева. “12 години са достатъчно, за да разберете, че Вашият кмет инж. Емануил Манолов е човек, който работи за общината, който милее за нея и който има волята и желанието да продължи своя път. Той знае как да го направи”, каза вицеолимпийският шампион и почетен гражданин на Павликени. Весела Лечева описа инж. Манолов като личност, която събира съмишленици. “Личност, която поставя мостове за решаването на най-важните и неотложните проблеми на град Павликени. Не се колебайте, не пестете вяра, защото можем на 29 октомври с № 1 да се поздравим с нашия нов-стар кмет инж. Манолов”, каза тя.
Ректорът на Русенския университет академик Христо Белоев също заяви подкрепа за № 1. “Бъдете убедени в качествата на хората, които предлага коалиция “БСП за България” – те са се доказали. Няма защо да избираме нещо ново, за което не знаем какво ще се получи и след това да се чудим защо сме ги избрали. Трябва да се заложи на сигурното и аз съм убеден, че това ще се случи”, каза Белоев.
Кандидатите от “БСП за България” са с номер 1 в бюлетината.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново