Христо Попов е кандидатът за кмет на село Леденик на „ПП “Общество за нова България“

Публикувано на нд, 8 окт. 2023
514 четения

Икономистът ще работи за подобряване на инфраструктурата, а голямата му болка е, че читалището пустее
Христо Попов влиза в надпреварата за кмет на село Леденик като представител на ПП “Общество за нова България“. 50-годишният икономист има готова програма, конкретни идеи и ясни цели за подобряване живота на селото. Той е категоричен, че няма да дава празни обещания, а иска в следващите четири години да постигне видими резултати и Леденик да се превърне в едно прекрасно място за живеене.
„Предстои много работа, но аз не се страхувам да поема отговорност”, казва кандидатът за кмет Христо Попов. Ще работя за това Леденик да има модерна инфраструктура, обновени улици, детски площадки и да бъде решен въпросът с ВиК канализацията. “Голямата ми болка е читалището, което за съжаление се използва рядко и стои като някакъв паметник. Това не бива да продължава така. Ще направя всичко по силите си, за да имаме богат културен живот и сградата да не пустее, а да се превърне в любимо място за всички в селото ни“, категоричен е кандидатът за кмет.
Христо Попов, освен кандидат за кмет на Леденик, е и кандидат за общински съветник от ПП „Общество за нова България“ във Велико Търново. Той е с преференция 105 и има всички шансове да влезе и в местния парламент.
„Много е важно хората да излязат да гласуват и нека подкрепят нашата бюлетина с номер 38, за да има наистина реални действия и да живеем по-добре“, зявява Христо Попов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново