Даниел Панов: ЗА Велико Търново са нужни отговорност и разум, а не несбъднати мечти

Публикувано на нд, 1 окт. 2023
307 четения

С молитва за всички граждани ГЕРБ влезе в надпреварата за местната власт

В Катедралния храм „Рождество на Пресвета Богородица“, с молитва за здравето на жителите на Старата столица и общината кандидатът ЗА кмет на Велико Търново Даниел Панов и колегите му от ГЕРБ в листата за Общинския съвет и за кметове на населените места влязоха в надпреварата за местната власт. Благослов отслужи отец Асен.
„Ще водим разумна кампания. От мен и от кандидатите на ГЕРБ няма да чуете да предлагаме несбъднатите си мечти, нито ще обещаваме неосъществими, но добре звучащи идеи. Както и досега ще разговаряме с хората за реалните проблеми и разрешаването им чрез разумно подреждане по приоритети. Заедно с колегите ми от ГЕРБ ще се ръководим от интереса на великотърновци, законите в държавата и собствената ни съвест“, коментира Даниел Панов.
Панов, който е три мандата кмет на Велико Търново и два мандата председател на Националното сдружение на общините бе категоричен, че е нужна е по-голяма отговорност от всички, които искат да стъпят на терена на местната власт. „Изискват го предизвикателствата, пред които всички сме изправени – инфлацията, общата несигурност, влизането в еврозоната, постепенното ограничаване на безвъзмездните средства от ЕС и продължаващата война“, подчерта Панов.
Разумният избор ЗА Велико Търново е с номер 7!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново