Даниел Панов: “Гласувах за Велико Търново – градът, който нося в сърцето си!”

Публикувано на нд, 29 окт. 2023
397 четения

Даниел Панов – кандидат за четвърти кметски мандат от ГЕРБ-СДС за кмет на старата столица, даде своя вот за местните избори. По традиция Панов упражни правото си на глас в кв. „Бузлуджа“ – в 73-а секция в Средно училище „Вела Благоева“, където бе посрещнат от своите съграждани с усмивки и искрени пожелания за успех.

“Гласувах за Велико Търново – градът, в който е преминал целият ми живот и най-вече създадох семейство и отгледахме своите деца. Градът, който нося в сърцето си. И най-важното – градът, който ме научи, че доверието на гражданите и над всичко, а силата е в истината. Те никога не са чували от мен нещо, което обещавам, за да им се харесам, а само истината.

Градът ни е символ на държавността още от древни времена и великотърновци няма да допуснат със своя глас да ги управляват чужди интереси. Моят призив към всички великотърновци е да гласуват, защото това е тяхно право и е важно в следващите четири години кой ще управлява нашия град и в каква посока ще се развива той. Гласувайте за опита, за сигурността и за предвидимостта!”, заяви Даниел Панов, след като упражни правото си на вот.

Анатоли ПЕТРОВ
сн. авторът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново