Бончо Генчев: “Ще работя за това великотърновци да живеят в един уреден във всяко отношение град”

Публикувано на чт, 5 окт. 2023
805 четения

Кандидатът за общински съветник от листата на ПП “Общество за нова България” ще предложи
да бъдат изградени повече спортни площадки

Футболната легенда Бончо Генчев е част от силния отбор на листата с кандидати за общински съветници от ПП “Общество за нова България”. Той се включва в предизборната надпревара за местния парламент на Велико Търново силно мотивиран и с желание да е полезен на съгражданите си със своя опит.
– Господин Генчев, какво ви провокира да се включите в тази предизборна кампания?
– Всеки човек трябва да е полезен на обществото. Аз самият имам нуждата да продължа да работя и дам всичко от себе си, за да живеем в един по-добре уреден град. Искам да помогна с опита, който съм натрупал през годините.
– Кандидат сте за общински съветник от листата на ПП“Общество за нова България”. В нея има много стойностни личности. Това ли е причината да сте част от този отбор?
– Наистина в нашата листа има много професионалисти, доказали се в своите сфери, както и прекрасни млади хора. Всички те са успели и това е сигурна гаранция, че ще помогнат за реализацията на много добри идеи за нашия град. Аз също, нека не прозвучи нескромно, се чувствам успял в моята област и наистина бих искал да помагам с каквото мога и то не само в сферата в спорта.
– Кое е първото нещо, което бихте направили, ако ви изберат за общински съветник на Велико Търново?
– На първо място ще работя за това хората да живеят в един уреден във всяко отношение град. Голямото ми желание е да обърнем повече внимание на децата и да ги приобщим в различни спортове, да създадем програми и да ги откъснем от този свят на телефони и интернет, да изградим повече спортни площадки.
– Накрая да ви попитам – защо хората да гласуват с бюлетина с номер 38?
– Самото име “Общество за нова България” дава отговор на този въпрос. Искаме едно ново, по-различно бъдеще за всички. Но най-важното е, че трябва да работим да се случи всичко това, а не да чакаме някой да ни го даде!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново