Арх. Йордан Терзийски: „Гласувах за един нов модел на управление на Велико Търново“

Публикувано на нд, 29 окт. 2023
330 четения

„Гласувах за един нов модел на управление на Велико Търново, за нова енергия и нов морал. Вярвам, че всеки български гражданин трябва да излезе и да гласува, за да може да дадем хоризонт за развитие на общините и да не позволим тази провокация с отмяната на машинното гласуване да даде на едни хора възможност да си купят още 4 г. от нашето бъдеще“. Това заяви арх. Йордан Терзийски, кандидат за кмет на община В. Търново на коалиция „Продължаваме промяната – Демократична България“. Едно от първите неща, които заяви, че ще направи, ако бъде избран за кмет, е да проведе отново срещи с гражданите във всеки квартал във Велико Търново и в населените места на общината.
„Това е нещо, което липсва – диалог и комуникация. Вярвам, че политиците и най-вече тези от местната власт, трябва да са в ежедневен контакт с хората, да чуват техните проблеми и да ги решават, и това да не е само в период на кампания, а през целия мандат на управление“, каза още арх. Терзийски.
По думите му отмяната на машинното гласуване ще провокира гражданската енергия на хората, които не искат техния вот да бъде откраднат. „Вярвам, че това ще провокира една вълна и енергия на хората, които не искат да бъдем жертва за пореден път на един сценарий, който вече сме гледали веднъж и са ни лъгали. Смятам, че този евтин сценарий е обида към избирателя и именно това ще провокира гражданините да излязат да гласуват и да станат носители на една нова енергия в българските общини“, допълни арх. Йордан Терзийски.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново