Симона Иванова от Свищов е сред номинираните за Годишните награди „Добрият Самарянин“ 2016 година

Публикувано на вт, 5 Юли 2016
385 четения

Първата номинация за Годишните награди „Добрият Самарянин“ 2016 г., изненада добротворците Симона, Крисия и Тереза.

На старозагорската сцена на Държавна опера – Стара Загора, на 28.06.2016 г., по време на благотворителен концерт „Надежда за Ванко”, неговата дъщеря Гергана Тодорова номинира своите приятелки Симона Иванова, Крисия Тодорова и Тереза Тодорова, подкрепили многократно каузата за лечението на баща й Иванко Тодоров, чрез участието си в три благотворителни концерта.

На сцената Гери развълнувано сподели: „Криси, Тери, Мони, вие ще останете мои приятелки за цял живот! Вярвам, че вие сте истински пример и вдъхновение за всяко дете и възрастен. Вече 2 години вие стоите зад каузата – моят татко да оздравее. Две години вие и вашите семейства ни показвате вашата подкрепа и обич. Въпреки натовареното ви ежедневие и графиците ви, които са изпълнени с ангажименти и отговорности, вие ВИНАГИ и по ВСЯКО ВРЕМЕ сте готови да зарежете всичко и да се притечете на помощ. Благодаря ви!

От няколко години в Стара Загора се връчват годишните награди “Добрият Самарянин”. В края на всяка календарна година се представят различни добротворци – специални хора, които са направили добро, помагайки на някого в трудна ситуация. За мен, вие трите и вашите семейства сте част от тези изключителни добротворци! Затова реших да ви номинирам!“

„Добрият Самарянин“ представляват годишни награди, учредени от Сдружение „Самаряни“, за високо признание към отделна личност. Това е начин да бъдат идентифицирани и избрани хора, които заслужават всеобщо обществено уважение и признателност, в следствие на извършен от тях жест на добротворство към друг човек или хора, изпаднали в тежка житейска ситуация или беда.
Годишните награди „Добрият самарянин“ са част от кампанията „Имам приятел – добър самарянин“.

Талантливата Симона Иванова и нейните приятелки Крисия, Тереза и Гери, не за първи път участват в благотворителни инициативи. Свищовлии могат да се гордеят със свищовското момиче, което с радост подкрепя всяка благородна кауза и не жали лично време и средства, за да помогне пеейки със своя вълшебен глас. „Моите родители винаги  са ме подкрепяли и аз много се радвам, че мога чрез моя талант, да помагам на хората и да правя добро” – сподели свищовският славей.

Симона Иванова участва в благотворителни концерти в Свищов, Белене, Стара Загора, Горна Оряховица, Елин Пелин, Луковит, Кърджали, Русе и Разград, като за всеки концерт тръгва с вярата, че подарява надежда и твори добро.

Използваната информация за Годишните награди „Добрият Самарянин“ 2016 г., е от: www.samaritans.bg

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново