Няколко коледно-новогодишни конкурса обяви Община Свищов

Публикувано на пн, 20 Ное. 2023
119 четения

Няколко творчески конкурса по повод предстоящите коледни и новогодишни празници обяви Община Свищов. До 11 декември желаещите да се включат в тях могат да подадат своите предложения в следните пет направления: Традиционна коледна картичка, Електронна коледна картичка, Празнична украса, Инициатива на 2023 година, Послание към 2024 година.
Участие в конкурсите могат да вземат учебни и социални заведения, неправителствени организации, културни институции, творчески формации, държавни и общински учреждения, ученици, семейства, граждани и др. Всички предложения трябва да бъдат съобразени с предварително обявените от Община Свищов изисквания и към тях да има приложена информация за имената на участника, пълен адрес (град/село, квартал, улица, ?, етаж, апартамент), данни за контакт (телефон или e-mail), както и декларация за съгласие за събиране, използване, обработване и съхранение на лични данни, предоставена от Общината.
Срокът за представяне на предложенията за участие в конкурсите е до 17 ч. на 11 декември, като те ще се приемат на имейл адрес: konkursi@svishtov.bg или в отдел „Образование“ (стая „Експерти“), в сградата на Финансов отдел на ул. „Димитър Анев“ ?2 А (зад Районен съд – Свищов). Резултатите ще бъдат обявени на интернет сайтовете www.svishtov.bg, www.obrazovanie-sv.bg и на фейсбук страниците „Култура Община Свищов“ и „Образование в Свищов“. Награждаването ще се състои на 20 декември в Художествената галерия „Николай Павлович“ в крайдунавския град. При невъзможност наградените да присъстват, наградите ще им бъдат изпратени, поясняват организаторите, които си запазват правото да публикуват публично предложенията и да ги използват в подреждането на тематични изложби.
Николай ВЕНКОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново