МГЕРБ – Свищов с ново общинско ръководство

Публикувано на вт, 24 май 2016
256 четения

След последния вот структурата има свои представители в местната власт

Отчетно-изборно събрание на общинската структура на Младежи ГЕРБ се проведе в Свищов. То бе свикано поради навършване на пределната възраст за членуване в младежката структура на досегашния председател Явор Съев. Да изберат ново 5-членно ръководство, имаха за цел младите хора. Това стана в присъствието на Станислава Стоянова от Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ и областния клубен ръководител на младежката структура Георги Недев.
Именно той предложи кандидатурата на новоизбрания свищовски координатор Димитър Димитров, който получи единодушна подкрепа от делегатите на събранието. 25-годишният Димитров е възпитаник на Стопанската академия. За организационен секретар бе избран Емил Велев, а останалите членове на новото младежко ръководство са Десислава Янкова, Емил Тодоров и Пламен Маринов.

Форума откри общинският координатор на ГЕРБ и председател на Общинския съвет в Свищов д-р Кристиян Кирилов. Той благодари на досегашния координатор Явор Съев за усилията му да изгради младежката структура в Свищов и изрази своето удовлетворение от успехите, постигнати на последните избори. След вота миналата есен МГЕРБ – Свищов има свои представители в местната власт. Това са кметът на с. Хаджидимитрово Емил Тодоров и общинският съветник Андрей Горчев.
Благодарности за всеотдайността Явор Съев получи и от Станислава Стоянова. Тя призова новото ръководство да работи за разширяване влиянието на младите хора и за увеличаване на съмишлениците на МГЕРБ. Георги Недев пожела на новия екип добра комуникация и приятелско отношение помежду си.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново