Спират светофарите до Общински пазари и до хлебозавода в Г. Оряховица

Публикувано на ср, 23 май 2018
386 четения

Светофарите на кръстовището срещу „Общински пазари“ и до Хлебозавод „Славянка“ по пътя за МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ ще бъдат изключени днес в 17.00 ч. до края на деня. Спирането на светофарните уредби е във връзка с провеждането на мащабния концерт Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour.

Провеждането на концерта в Горна Оряховица налага промяна на движението в централната градска част на 23 май. От 18.00 ще бъдат затворени за движение на превозни средства участъци от ул. „Цар Освободител“ – от кръстовището до НЧ „Напредък – 1869“ до светофара срещу „Общински пазари“ и ул. „Св. Княз Борис І“ – от Пощата до кръстовището с ул. „Елена Грънчарова“.

Като обходни маршрути ще се ползват ул. „19-ти февруари“, ул. „Янко Боянов“ и ул. „Елена Грънчарова“.

Концертът ще започне в 19.00 ч. на пл. „Георги Измирлиев“, а движението ще бъде ограничено до приключването му.

За гостите на концерта, идващи от посока Велико Търново и Русе, е предвиден паркинг пред НЧ „Братя Грънчарови – 2002“ (Летен театър). За улеснение, на двата входа на града са поставени табели, указващи посоката на паркинга.

Светофарната уредба до Хлебозавод „Славянка“ по пътя за МБАЛ „Св. Ив. Рилски“ ще бъде изключена и от 30 май, във връзка с ремонта, който ще се извършва на пътя Горна Оряховица – Арбанаси. Светофарът ще бъде спрян до приключване на ремонтните дейности.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново