Община Г. Оряховица започва да си партнира с платформата „Гражданите“

Публикувано на пт, 1 Февр. 2019
46 четения

От днес Община Г. Оряховица стартира партньорство с платформата „Гражданите“, чрез която могат да се подават сигнали за нередности и предложения за подобряване на градската среда. Всеки сигнал отива при служител по компетенция, който ще отговори директно в платформата. С приложението „Гражданите“ работят и други общини в страната, като по този начин се улеснява комуникацията с жителите на населеното място. Сигналите, които се подават няма да са анонимни и ще има много добра локализация на съответния проблем.
Чрез приложението жителите на общината могат да се информират за спиране на ток и вода, ремонт на улици и културни събития в Г. Оряховица. За да получават гражданите тези съобщения директно на телефона си, трябва да свалят приложението и да въведат адреса си в “Настройки”. Приложението може да се изтегли от следните линкове:
iOS http://bit.ly/CitizensAStore
Android http://bit.ly/CitizensGPlay
уеб версия https://grajdanite.bg

За още по-голямо улеснение на гражданите, на интернет страницата на Община Г. Оряховица е поставен банер, който след натискане, отвежда потребителя към платформата.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново