Община Г. Оряховица отличи призьори от национални и международни форуми

Публикувано на чт, 13 Дек. 2018
157 четения

За трета поредна година Община Г. Оряховица отличи призьорите от национални и международни конкурси и фестивали в областта на културата. Те получиха отличията си от кмета инж. Добромир Добрев на специалната церемония. „Пожелавам на всички творчески колективи през следващата година още повече награди. С успехите си прославяте нашата община. Ние сме горди с вашите постижения“, обърна се към присъстващите в залата градоначалникът.

Той връчи специални грамоти за успешно представяне в национални и международни конкурси и фестивали за 2018 г. На Балетна школа „Грация“ с ръководител Соня Георгиева и на солистите Тианна Димитрова, Кристияна Боева, Радена Гасерова, Магдалена Христова, Деа Щаракова, Рая Панова и Александра Петрова, на Мажоретен състав при СУ „Вичо Грънчаров, на хор „Славянско единство“ с главен художествен ръководител и диригент маестро Донка Копринкова, на ФА „Сидер войвода“ с гл. художествен ръководител Георги Петров. Отличени бяха също Балет „Калина” с художествен ръководител Калинка Генова и солистите на балета Денислав Иванов, Кристина Георгиева, Ирен- Мари Дочева, Мия Момъкова, Росияна Токмакчиева и Камелия Радева,  Литературен клуб „Асен Разцветников“ с председател Дора Ефтимова и на творците от групата Лина Марини, Галина Москова и Валентин Ангелов и Пепа Лазарова, на Вокален състав „Music sounds” с художествен ръководител Стела Дойкова и на солистите Кристина Енчева, Преслава Георгиева и Румяна Христова, както и на малкия изпълнител Ерик Михайлов, на Вокална група „Еделвайс“ с ръководител Радослав Кирилов и на Вокален състав „Grammys” с художествен ръководител Аделина Колева.

Грамоти бяха връчени и на изпълнителите от Центъра за подкрепа за личностно развитие Виктория Любенова, Групата за народно пеене с ръководител Гергана Пашова и Ивайла Кушева. За празничното настроение в Зала 1 със своите изпълнения на пиано допринесе Дани Стефанов от класа на Снежана Бакьова.

Официалната част на вечерта завърши с разрязване на празнична торта от кмета инж. Добромир Добрев и младите таланти на Община Горна Оряховица.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново