Изграждат три нови детски площадки в община Горна Оряховица

Публикувано на пн, 8 юли 2019
88 четения

Три нови детски площадки ще бъдат изградени в Община Г. Оряховица до края на лятото. Местата за игра ще са в Долна Оряховица, село Драганово и на ул. “Пролет” № 4 в Г. Оряховица. Всяка площадка ще струва на местния бюджет по 8333 лв. без ДДС. Със средствата ще бъдат закупени люлки за деца от 0 до 12 г., клатушки, комбинирани съоръжения за игра с пързалки, къщички с две кули и тераса, детска катерушка, пейки и кошчета за отпадъци.
По националната програма “За чиста околна среда”, която се финансира от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС), ще се направят кътове за отдих в Горски Долен Тръмбеш и в Поликраище.
До края на лятото ще бъде направен основен ремонт на сградата на кметството в Горски Горен Тръмбеш, както и на покривите на здравните служби в Крушево и Драганово. Предвидени са средства и за ремонт на кметството във Върбица, както и за оградата на кметството в Горски Горен Тръмбеш. Основен ремонт ще бъде направен и на отоплителната инсталация на Дома за пълнолетни лица с умствена изостаналост в село Драганово.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново