Горнооряховчани празнуваха Нова година под звездите в кв. „Пролет“

Публикувано на ср, 2 Ян. 2019
211 четения

За поредна година Община Горна Оряховица организира новогодишния празник под открито небе в кв. „Пролет”. Празникът започна с изпълнения на Вокална формация „Графити“ при НЧ „Напредък – 1869“. Освен със съвременни поп изпълнения, младите таланти подгряха публиката с едни от най-популярните световни хитове. След тях на сцената се качи Искрен Тончев – Искрата, който е  едно от любимите лица на българската музикална сцена. Той е носител на награди от различни музикални фестивали и бийтбокс състезания.

Малко преди полунощ кметът на Общината инж. Добромир Добрев поздрави горнооряховчани с настъпващата 2019 г. „Дълбоко вярвам, че най-голямото богатство на един град и на една община са хората. Затова желая здраве, щастие и благодат на Вас и Вашите семейства. Отправям благослов с надежда и вяра, че всеки един от Вас прекрачва в Новата година със стремеж за повече човечност, доброта и разбирателство. Нека започнем 2019 година с усмивка и топлина в сърцата, с надежда и вяра в просперитета на България и на община Горна Оряховица”, пожела инж. Добрев.

Точно в полунощ прозвучаха националният химн на Република България и „На многая лета”,  след което небето бе озарено от празнични фойерверки. В първите минути на Новата година започна с изпълнения на фолклорните състави при НЧ „Братя Грънчарови – 2002“, които поведоха празничното новогодишно хоро. Градусът на настроението сред празнуващите беше на максимум и хората и танците продължиха до късно.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново