“Decathlon” отваря магазин във В. Търново

Публикувано на пт, 10 май 2019
14408 четения

Една от най-големите компании за спортно оборудване и екипировка в света “Decathlon” отваря магазин във В. Търново, научи “Янтра ДНЕС”. Той ще се намира на втория етаж в Търговския парк на ул. “Магистрална” на мястото на мебелен магазин “Явор”. Концепцията на френската марка е да предлага максимално разнообразие от спортни продукти на достъпни цени на едно място. Във всички обекти на фирмата могат да бъдат намерени облекла, уреди, спортно оборудване и аксесоари за всички видове спорт. Разполага и с над 20 собствени марки, както и собствен развоен център.
Френската верига вече търси служители за позициите ръководители на екипи и продавач-консултанти в най-големия сайт за обяви за работа. Изискванията за ръководните позиции са да планират търговската дейност, да координират стоковите потоци и наличностите в магазина. Компанията предлага постоянен трудов договор, бонус схема, гъвкаво работно време, социални придобивки и дори пакет за преместване във В. Търново. За продавач-консултантите изискванията са познания в областта на спорта, добри комуникационни умения.
“Decathlon” е лидер на пазара на спортни стоки с разкрити над 1000 магазина в 30 страни в цял свят. Първият обект от веригата бе открит в България през лятото на 2013 г. в София. В момента компанията има два магазина в София, Варна, Пловдив и Стара Загора.
Относно изнасянето на магазин “Явор” от Търговския парк все още не е ясно дали веригата смята да разкрива нов обект в старата столица, след като стъпи на местния пазар през 2009 година.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново