Възпитаници на Свищовската академия с награди от Националния конкурс “Млад икономист – 2024”

Публикувано на чт, 20 юни 2024
50 четения

Възпитаници на Стопанска академия “Д. А. Ценов” за пореден път са отличени в Националния конкурс “Млад икономист”, който ежегодно се организира от Съюза на икономистите в България. Тазгодишното, 20-о издание на конкурса, който се провежда под надслов “Гласът на младите за силна икономика”, бе на тема “Дигитални умения и изкуствен интелект”.
Тържественото връчване на наградите от “Млад икономист – 2024” се състоя в Дома за наука и техника на ФНТС, София. Своята награда на тържествената церемония получи класираната на второ място свищовска студентка Виктория Борисова, 2 курс, специалност “Икономика на търговията”. Виктория получи поздравление от председателя на СИБ – проф. д-р Татяна Хубенова-Делисивкова.
Със специални награди в юбилейното издание на конкурса бяха отличени и други възпитаници на Стопанска академия “Д. А. Ценов”. Захарина Томова, докторант към катедра “Финанси и кредит”, получи наградата на “Стара планина” Холд – София. Специалната награда на Фондация “Проф. д-р Велеслав Гаврийски” – София, получиха Силвия Заркова и Антонио Дичев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново