Шофьори крещят и свалят пътници, защото нямат точни пари за билет

Публикувано на ср, 7 февр. 2018
917 четения

Великотърновката Румяна Романова се жалва:Шофьори крещят и свалят пътници, защото нямат точни пари за билет

От грубо отношение на шофьорите, които обслужват междуселищната линия, която минава през Момин сбор, се оплака в редакцията на “Янтра ДНЕС” великотърновката Румяна Романова. Тя сподели, че живее там от няколко години, но в последните седмици не може да използва личния си автомобил и се налага да използва обществения превоз.
Изумява ме невъзпитаното поведение на шофьорите. Те крещят на мен и останалите пътници, че нямаме точни пари за билета. Дори се е случвало да свалят хора. Друг проблем е, че недоволстват, когато идваме към Велико Търново и чакаме автобуса в заслона, който е на спирката за обратната посока, обяснява Романова. После допълва, че много пъти се е налагало да изчакват, за да може вратата на превозното средство да се отвори ръчно.
Ако правя нещо не както трябва, нека шофьорите ми го обяснят с нормален тон. Аз ще се съобразя, но не мога да приема да ми се крещи, пояснява жената. Тя не може да приеме и примиренческото поведение на останалите пътници, които се съгласяват с подобно отношение към тях само и само да не ги смъкнат от автобуса.
Романова решила да информира централата на фирмата. Смънкаха нещо, от което разбрах, че не могат да въздействат на служителите си. Нямало достатъчно шофьори и не искали да губят ценния си персонал, разказва жената, която е сезирала за некоректното отношение и служителите в Община Велико Търново, които отговарят за транспорта.
Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново