Santa’s Grotto – среща с истинския Дядо Коледа

Публикувано на пт, 25 Ное. 2022
397 четения

Шейната на Дядо Коледа каца в Училища Европа – Велико Търново, в нощта срещу 1 декември 2022г. С това ще поставим началото на отброяването на 24-те дни в адвент календара, оставащи до Коледа, 25 декември, когато белобрадият старец ще посети всеки дом, за да остави така мечтаните подаръци.
Крис Крингъл, Санта Клаус, Дядо Мраз или Св. Николай – това са част от имената, с които Дядо Коледа е известен по света. Той е символ на добрина, смирение, щедрост, мъдрост и любов. Той е олицетворение на щастието в очите на малки и големи в коледния ден.
Каним Ви на среща с истинския Дядо Коледа! По традиция Santa’s Grotto или “Къта на Дядо Коледа”, било то в търговски център, увеселителен парк, къщичка или площад, е мястото, където децата прошепват в ухото на усмихнатия гост какво биха искали да им донесе за Коледа.
Можете, при желание, да напишете и своето писмо до Дядо Коледа и лично да му го предадете на 30 ноември или 1 декември от 16.30 ч. до 18.30ч. (сряда и четвъртък) в преобарзения офис на Училища Европа – Велико Търново, на ул. “Ниш” 7, ет. 4.
Нека запазим коледния дух! Нека сбъднем детските мечти в нашата организирана среща с истинския англоезичен белобрад старец и потопим децата в магията на Коледа! Да седнат в скута на Дядо Коледа, да му стиснат ръка или просто да разменят няколко мили думи с него на неговия роден английски език ще остави траен спомен в сърцето на всяко дете.
Всеки, който желае, може да си направи снимка с Дядо и Баба Коледа, да попее коледни песни, да опита вкусни коледни курабийки и дори да подръпне брадата на Дядо Коледа, за да се увери, че той действително съществува! Магията е жива!
Заповядайте!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново