С полет на бели гълъби и водосвет откриха най-новата аптека „Асклепий“

Публикувано на вт, 21 мар. 2023
6270 четения

С полет на бели гълъби и водосвет на първа пролет беше открита най-новата аптека „Асклепий“ във Велико Търново. Това е седмият обект от веригата и се намира на ул. „Никола Габровски“ в близост до едноименния парк. В нея жителите и гостите на старата столица могат да открият всичко необходимо – от медикаменти до медицинска козметика, хранителни добавки и нелекарствени продукти.
При откриването беше спазена традицията с пускането в небето на три снопа балони – бяло, зелено, червено, а на клиентите бяха подарени флагчета с българския трибагреник.
„Продължаваме да следваме нашата политика за максимална грижа към клиентите – местоположение, работно време, снабдяване, обслужване и разнообразие. Положихме много усилия, за да я направим по най-добрия начин, залагайки на успешно приети до сега качества и тенденции. Великотърновци заслужават това“, заяви собственикът на верига аптеки „Асклепий“ Стефан Згурев. Той припомни, че миналата година отпразнуваха своята 30-годишнина, което освен гордост, носи съответната отговорност и задължение. За това през всички тези години стремежът им е да поддържат име, свързано с почтеност, коректност и професионализъм.
Откриването на най-новия обект започна с водосвет, отслужен от отец Асен за здраве и благополучие. От своя страна Стефан Згурев подари икона на Свети Иван Рилски на екипа на аптеката като им пожела здраве и успех и изрази увереност, че ще полагат максимални грижи и внимание към хората.
„Нарекохме най-новата аптека „Асклепий Габровски“ предвид нейното местоположение в близост до парк „Никола Габровски“. Стремежът ни е да доближаваме нашата услуга до хората и за това избрахме да бъде в този район, в който дълго време нямаше аптека“, каза още Стефан Згурев.
Аптеки „Асклепий“ са разположени на всички важни локации във Велико Търново за удобство на хората, обезпечавайки фармацевтичните им нужди денонощно, без прекъсване през цялата седмица, включително и през почивните дни. Денонощната аптека на веригата е единствената на територията на няколко области.
Новият обект ще запази досегашната ценова политика на веригата, ще продължи работа със Здравната каса, както и всички останали дейности досега. Медицинската козметика, хранителните добавки и нелекарствените продукти са изложени на свободен достъп за посетителите, а консултантите са на тяхно разположение, за да им помогнат в правилния избор.
„Вярваме, че нашите клиенти ще оценят всичко това! Аптеки „Асклепий“ остават с грижа за вашето здраве и красота като доказано име, на което можете да се доверите!“, допълват от аптечната верига.
Новата аптека ще работи от 07,30 до 20,30 ч. от понеделник до петък, а в събота – от 09,00 до 19,00 ч.
Весела БАЙЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново