Ротаракт клуб ще проведе отново кампанията “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”

Публикувано на пн, 4 мар. 2024
67 четения

Ротаракт клуб Велико Търново ще проведе традиционната си пролетна инициатива “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” на 7 и 8 март. Кампанията се осъществява в партньорство с фондация “Искам бебе” и Община Велико Търново.
Инициативата “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” ще се осъществи за шеста поредна година. До сега ротаракторите са събрали близо 9000 лв., които даряват на 4 двойки с репродуктивни проблеми, три от които вече имат свои деца.
На 7 и 8 март всеки желаещ да подкрепи благородната кауза на Ротаракт клуб В. Търново, може да направи дарение, срещу което ще получи подарък – цвете, с което може да зарадва свои близки за 8 март – международния ден на жената. Щандът на младите добротворци ще бъде позициониран в пространството между двете спирки пред МТД “К. Кисимов” в старата столица, при следния график: на 7 март – от 15 ч. до 19 ч., а на 8 март – от 14 ч. до 19 ч.
Ротаракт е младежка организация за лица на възраст между 18 и 30 години, партньор на Ротари и част от структурата на Ротари Интернешънъл. Дейността на Ротаракт клуб Велико Търново е насочена към организирането на хуманитарно ориентирани кампании в полза на обществото. Традиционни инициативи на Ротаракт клуб Велико Търново са “Купи и дари”, “С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”, “В кръвта ти е да спасяваш животи”. Ежегодно Ротаракт клуб Велико Търново организира и провежда и нови кампании в полза на обществото. Ако проявявате интерес към дейността на Ротаракт клуб Велико Търново, може да се свържете с тях чрез официалните им страници в социалните мрежи.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново