Правят кръгово движение на площада пред пощата в Павликени

Публикувано на пн, 3 Ное. 2014
2245 четения

Строителите от “Пътни строежи” – Велико Търново, започнаха ремонта на площада пред Пощата в Павликени, за да създадат условия за кръгово движение на МПС-тата с цел намаляване до минимум конфликтните точки. Освен това, работниците ще ремонтират и кръстовището пред основно училище “Св. Кл. Охридски”, където ще се подмени асфалтовата настилка, ще се постави остров и необходимите пътни знаци, за да се обезопаси максимално пресичането на учениците.
Общата стойност на двата ремонта е около 120 хиляди лева. Средствата ще дойдат от отпуснатите това лято от правителството на Орешарски по инвестиционната му регионална програма близо един милион лева за общината. В Павликени с тези средства предстои да се ремонтира още Летният театър, вторият етаж на Търговския комплекс в центъра на града и да се постави асансьор в Дома за стари хора в Карайсен.
Той като средствата трябва да се усвоят до края на годината, работниците от “Пътни строежи” работиха на обекта пред Пощата в Павликени и в съботния ден, за да използват благоприятните климатични условия.
Елка СПАСОВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново