От редакционната поща: Честит празник, докторе!

Публикувано на пт, 5 апр. 2024
136 четения

От 25 години в село Обединение, община Полски Тръмбеш, работи д-р Тихомир Караиванов. Всеки ден той пътува със собствената си кола и обслужва селата Иванча, Обединение и Долна Липница, като основната му практика е в село Обединение.
В село Обединение живеят много възрастни и болни хора, затова работата на доктора е натоварена и тежка. Всеки ден прегледи, изписване на рецепти, изследвания, издаване на направления и много други ангажименти и въпреки всичко това д-р Караиванов се справя с всичко много добре.
Голямо предимство за всички нас е снабдяването ни с лекарства от доктора, които той закупува от аптеките в градовете. В селата няма аптеки и хората не могат да си купят дори един аналгин. Ние само се обаждаме на доктора и той ни донася всички лекарства, които трябва, и лекарствата по изписаните рецепти.
Много хора от нашето село живеят през зимата в градовете и се прибират през пролетта и лятото тук. Докторът обслужва и тях и те са много доволни от вниманието и грижите, дори и тия, на които не е личен лекар. Познавам доста хора, които вече не живеят в селото, но все още говорят с възхищение и благодарност за д-р Караиванов.
Заради всичко това, но и заради неговата всеотдайност, човеколюбие и добродетели, искам да поздравя д-р Караиванов по случай 7 април – професионалния празника на здравните работници, и да му пожелая на него и на семейството му здраве, успех и търпение.

За топлите му грижи от сърце Благодарим!

Мариана Колева, село Обединение, община Полски Тръмбеш

loading...
Пътни строежи - Велико Търново