Осем дами се присъединиха към женската организация на ВМРО във В. Търново

Публикувано на вт, 7 Юли 2020
239 четения

Нови осем попълнения в редиците си приветства женската организация на ВМРО – Велико Търново. Председателят д-р Юлия Тонкова сподели с дамите идеите и насоките, в които работи структурата, акцентирайки върху инициативи, свързани с превенция и опазване на детското и женското здраве.
Срещата на жените в клуба на организацията уважиха с присъствие си народният представител от Велико Търново доц. д-р Милен Михов, общинският съветник от групата на ВМРО Деян Куздов, Йордан Грозданов, един от активните членове на местната организация, бивш общински съветник и заместник-кмет на Общината, и Ивайло Джилянов, областен координатор.
Срещата премина в непринудена и приятна обстановка. Доц. Михов разказа накратко за възходящия път, извървян от местната структура на политическата сцена. Но акцентира, че ролята на жените в организацията е ориентирана именно към социалните, културни и обществено-полезни дейности, които са от изключителна важност и значение за създаване на здрава основа, върху която да се съгражда здраво общество.
Спазвайки българската традиция за „Добре дошли“ дамите бяха почерпени с топла пита, шарена сол и по глътка вино.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново