Община Свищов участва в международно изложение в Букурещ

Публикувано на чт, 9 юли 2015
271 четения

Община Свищов участва в международно изложение “България говори”, което се проведе на 7 юли 2015 г. в Букурещ.
Форумът бе организиран от Румънската търговско-промишлена камара и Сдружение “Програма произведено в България”. Неговата цел бе да активира българо-румънските бизнес и търговски отношения между две съседни страни България и Румъния, като се даде възможност на отделни региони да покажат културно-историческото си наследство, туризма и възможностите за инвестиции, които предлагат.
В изложението бяха представени български фирми и общини. Заедно със Свищов, свои щандове подредиха Велико Търново и Сливен.
Лично кметът Станислав Благов и заместникът му инж. Виктор Майсторов, заедно с общински експерти и групата за исторически възстановки “Първи италийски легион” към Съвета по туризъм в крайдунавския град, представиха възможностите за фестивален и културен туризъм, които предлага Община Свищов, както и продукцията на една от водещите фирми в региона: Винпром – Свищов.
Щандът на Община Свищов предизвика голям интерес сред посетителите на изложението – представители на румънския бизнес и туроператори, за което допринесе и атрактивната му визия.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново