Нов автомобил получи Центърът за пълнолетни лица с деменция в село Овча могила

Публикувано на чт, 21 мар. 2024
93 четения

Центърът за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с деменция в Овча могила получи специален подарък от Община Свищов. Новият лек автомобил Renault Kangoo е на стойност 54 200 лв., а средствата за него са от програмата за капиталовите разходи на Общината.
Ключовете на автомобила бяха символично връчени от кмета на Свищов Генчо Генчев на директора на центъра Данчо Кръстев, който изказа своята благодарност за новата придобивка, която е от съществено значение за работата на центъра. Редовно персоналът и потребителите на услугата се налага да пътуват до общинския и областни центрове, където посещават лечебни заведения за изследвания и прегледи на потребителите, както и социални и здравни институции и др., а старият автомобил, с който разполага центърът, често аварира.
На тържествения момент присъстваха още кметът на населеното място Христан Христов, зам.-кметът Анелия Димитрова, ръководителят на общинска служба “Социални дейности” Анелия Димитрова, представители на социалните услуги в община Свищов, потребители, гости и граждани.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново