Началникът на отдел “Образование” в Община Свищов с национална награда

Публикувано на пт, 23 Дек. 2022
193 четения

Румяна Кузева, началник на отдел “Образование” в Община Свищов, получи национална награда за постигнати резултати в съвместната дейност със Синдиката на българските учители през 2022 г. и личен принос за развитие и усъвършенстване на социалното партньорство. Националният конкурс “Най-добър социален партньор” се проведе за втори път, а конкуренцията беше голяма. Номинирани за приза бяха представители на администрации от цялата страна, а наградите – само три, една от които отиде при Кузева, информираха от Община Свищов.
Синдикатът на българските учители връчи традиционните си годишни отличия в София, а на церемонията по награждаването присъстваха неговият лидер д-р ик.н. Янка Такева, президентът на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентите Тодор Капитанов, Огнян Атанасов, социални партньори, синдикални лидери, както и отличените в различните категории на конкурса.
От Община Свищов поздравиха Кузева за полученото отличие, подчертавайки, че е висококвалифициран професионалист и името на ръководения от нея отдел е синоним за качествена дейност, компетентност и коректност.
Николай ВЕНКОВ
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново